Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: barevná čokoláda' |
Od: Johny |
Vloženo: 14.02.2008 0:18:23 |
Nevím zda oba myslíme to samé?! Mohlo by se jednat o pruh čokolády vyrobený z tzv. transparentní fólie, která má na sobě nástřik různých vzorů, květů, pruhů, not, srdíček, hvězdiček ... z kakaového másla. Tato fólie se přetře čokoládou a vzor z kakaového másla zůstane po zatuhnutí na čokoládě obtisknutý. Pokud se jedná o obalování dortů, bude nejlepší pracovat s pravou vytemperovanou čokoládou, protože ta je po mírném zatuhnutí stále krásně plastická a dort se dá snadno touto páskou "oblepit z boku". Při použití čokoládové polevy bude lepší natřít pruh, a dokud bude poleva i s fólií dost ohebná, přitisknout jej na bok dortu a nechat řádně zatuhnout, pak sundat už jen čistou fólii bez nástřiku kakaového másla, které nám zůstane na čokoládě. Snad jsem alespoň trochu pomohl.
S pozdravem Johny. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|