Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek '" přetékající" povidla v důlkových koláčích' |
Od: Maru |
Vloženo: 19.02.2008 17:45:29 |
Jsem nadšená amatérská pekařka a cukrářka a Vaše rady čtu s velkým zájmem. Sama prosím o radu na téma: přetékající švestková povidla z důlkových koláčů. Čím zahustit (kokos, který už byl zmiňován, nemáme rádi) Nebo je to tím, že je těsto moc nebo málo vykynuté? Nebo nesprávná teplota při pečení?(Koláč se jakoby " nadzvedne" uprostřed a povidla se částečně dostanou přes okraj) Děkuji předem za odpovědi. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|