Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: těžká paříž'

Od: oloušek

Vloženo: 19.02.2008 17:55:30

Těžká pařížská se dá vyšlehat je nadýchanější a líp se s ní pracuje, pokud by jste jí jenom míchala, nejsem si jistá zda by se vám to podařilo. Takže vyšlehat ano, ale na slepení či plnění dortů to není to pravé ořechové, Pro plnění je lepší lehká pařížská, těžká pařížská se používá spíš jako zvýrazňující složka k výrobku, třeba na muzikál řez, kde se dává pod marcipán.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.