Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: kokosový suk ' |
Od: Karlos |
Vloženo: 29.02.2008 23:17:50 |
Takže tady je recept na profi kokosový kmen!
30 dkg krupicový cukr 39 škrobový sirup 11 voda
57 cukr moučka 2 van cukr(jeden sáček) 16 sušené mléko 40 kokos( dva sáčky)...pro začátek doporučuji poloviční dávky na jeden sáček=200g
Krupicový cukr svařit se škrobovým sirupem a vodou na 112C, horké nalít do suché směsi suš. mléka, mouč cukru a kokosu s vanilkovým cukrem, dobře vymíchat! Do části dát kakao, do jiné červené barvivo(zabarvit narůžovo) část nechat bílou a pak různě převalovat a kombinovat. Já místo škrobového sirupu dávám glukopur(glukoza), kvalita je řekl bych srovnatelná, ale po cca měsíci mi ty kmeny dost ztvrdly, do té doby byly ale OK....asi glukopur není škrobový sirup...co se dá dělat. Mám i výrobní video:-) kdyby byl zájem. Tak se mějte. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|