Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: kokosový suk '

Od: Karlos

Vloženo: 29.02.2008 23:17:50

Takže tady je recept na profi kokosový kmen!

30 dkg krupicový cukr
39 škrobový sirup
11 voda

57 cukr moučka
2 van cukr(jeden sáček)
16 sušené mléko
40 kokos( dva sáčky)...pro začátek doporučuji poloviční dávky na jeden sáček=200g

Krupicový cukr svařit se škrobovým sirupem a vodou na 112C, horké nalít do suché směsi suš. mléka, mouč cukru a kokosu s vanilkovým cukrem, dobře vymíchat!
Do části dát kakao, do jiné červené barvivo(zabarvit narůžovo) část nechat bílou a pak různě převalovat a kombinovat.
Já místo škrobového sirupu dávám glukopur(glukoza), kvalita je řekl bych srovnatelná, ale po cca měsíci mi ty kmeny dost ztvrdly, do té doby byly ale OK....asi glukopur není škrobový sirup...co se dá dělat.
Mám i výrobní video:-) kdyby byl zájem.
Tak se mějte.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.