Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do laskonek' |
Od: Johny |
Vloženo: 04.03.2008 16:38:39 |
Omlouvám se, zlobí mě počítač, takže musím příspěvek vkládat na více částí!
Takže teď máme připravený základní máslový krém - ten můžeme libovolně dochucovat - oříšky, ořechy, kakaem, likéry, rumem .... Pojďme se nyní podívat na přípravu griliáže - 200 g cukr krupice, 100 g nadrcených mírně upražených oříšků nebo mandlí, kokosu ..., 13 g oleje. Cukr s olejem roztavíme na karamel světle hnědé barvy => do roztaveného cukru nasypeme jádroviny a necháme za stálého míchání ještě trošku propražit => ihned vylijeme na pomaštěný plech a necháme úplně vychladnout. Poté nadrtíme griliáš na jemno a zamícháme do základního máslového krému. Množství se řídí chutí každého jednotlivce. Zbytek griliáže je třeba uchovávat v dobře uzavřených, čistých nádobách, aby hmota nevlhla. Tak doufám, že jsem trošku pomohl a že krém bude chutnat. S pozdravem Johny. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|