Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Indiánek' |
Od: Helena |
Vloženo: 05.03.2008 14:35:13 |
Martine vůbec se neptáte hloupě, každý jsme nějak začínali, a od toho tady ta poradna je, abychom si navzájem poradili. Takže teď pevný sníh na indiánky trochu rozepíšu: 20 Dg cukr krupice 5 Dg bílky 5 Dg ovocný protlak (červená marmeláda) 5 Dg voda 2/3 z dávky krupicového cukru svaříte s vodou (pokud máte teploměr tak na 115 ct.C), jinak se dívejte jak se budou dělat bubliny, těsně vedle sebe a budou praskat, ale budou praskat dosti pomalu, tzn. prvně se udělá bublina a po chvílí praskne, no chce to cvik.(Když si uděláte drátěné očko, smočíte do vody, fouknete do očka, tak se udělá takový řetěz bublinek za sebou). Mezitím jak to začne vařit, tak dejte bílky do šlehací mísy, přidejte marmeládu ,šlehejte a přisypávejte zbytek - 1/3 ckrupic. cukru, šlehejte do konzistence tuhého sněhu, pak zpomalte chod šlehače na pomalejší a malým praménkem nalévejte horký správně svařený cukr, až ho tam celý vlijete, tak přidejte opět na rychlejší stupeň a šlehejte dosti dlouho, až vám na šlehacích metlách nebude špička sněhu klesat dolů. Pak hned stříkejte na buflery nechte opět ztuhnout a pak máčejte v čokoládě. Když nebudete něčemu rozumět tak se ozvěte. |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|