Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do laskonek'

Od: mája

Vloženo: 09.03.2008 21:34:14

Ach,Johny!
Zda jsem se Vás přeci jen nějakým způsobem dotkla ,tak ještě jednou prominťe!!
Bohužel si troufám říct ,že jsem se navařila asi více základního žloutkového krému více než Vy!!A pokud nědo chce poradit ,tak se také snažím vždy radit!!a to dle nejlepšího vědomí a svědomí ,a dle svých osobních zkušeností -nezapomínám ,vždy mladičkým cukrářům zdůraznit co je psáno v knihách ,ale také to jak je to vždy ve skutečnosti ,a pak už jen nemám na jejich zvážení co si z toho vyberou ,zda odnornou radu ,nebo radu ze zkušeností.-a nevyjádřila jsem se více k receptu ,protože co jste už napsal ,tak by se opakovalo ,jen jsem se zmínila o tom mléce !Protože si myslím ,že paní která se dotazovala ,tak chtěla vyzkoušet něco i z dostupnějších surovin (mléko určitě má každý doma ,se sušeným jsi nejsem tak jista,a kvůli krému na takové množství než otvírat celou krabici ,tak je pro domácí podmínky využít mléka čerstvého!)


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.