Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do laskonek' |
Od: oloušek |
Vloženo: 10.03.2008 11:12:34 |
Jak zde pročítám tuto diskuzi ocitla se uplně jinde než u krému do laskonek.Na jednu stranu se musím zastat Jonyho, protožeto co my cukráři, ketří jsme v oboru vyučeni považujeme jako smaozřejmost(sušené mléko a voda) to amateři můžou považovat za zvláštní. Je někdy velmi složité vysvětlovat amaterům různé postupy, protže neznají základy a věci ve kterých chtějí poradit jsou třeba již na vyšší úrovni.I mi při pročítání některých příspěvků se ježí vlasy hrůzou na hlavě (barvení marcipánu černým uhlím ...) Není to jednochuché, ale z vlastní zkušenosti vím, nikdo neví vše a může se zeptat. Jonymu bych trochu vytkla způsob jakým to paní vysvětlil dá se to i slušněji, ale také musím podotkounout že jste Jony došel na svou ochotu. Kdby jste napsal ať si paní uvaří trochu hustčí pudink, tak by to taky zvládla. Snažil jste se to příliš odborně vysvětlit a poskytnout recept ověřený lety, protože recepty z bývalých ČSN jsou opravdu fungující. Myslím si aby bylo na všech frontách klid, nemusíte tak odborně vysvětlovat a rozepisovat, napište to v obecné rovině a bude pohoda. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|