Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: ŽELATINA-POMOOOOOOC !!!' |
Od: oloušek |
Vloženo: 10.03.2008 11:19:34 |
zdravím zoufalou cukrářku. Z vašeho příspěvku mi není moc jasné jestli želatinu používáte na povrch výrobku( jako želé dort) nebo jako příměs do krému k plnění. Hodně záleží na druhu želatiny. Pokud můžu poradit technologicky míň náročný je agar. želatina pokud do ní přidáte třeba na dochucení kys citronovou, nebo jí převaříte tak už nikdy neztuhne. Agar se může dochucovat a znova rozehřívat. Pokud to používáte do náplně, zkuste zvolit třeba želatinu na aspiky, ne ty chucené ty bývají většinou hodně řídké po zatuhnutí. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|