Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do laskonek' |
Od: Johny |
Vloženo: 10.03.2008 21:38:26 |
Májo, omlouvám se Vám! Soouhlasím s Olouškem a děkuji. Není leckdy vůbec jednoduché podat takto písemně radu.Jelikož ani já nepřipravuji máslový krém z pudingu, protože dnes již není puding co býval - je velmi řídký a navíc nemám osvědčené množství, zkusil jsem, doufám srozumitelně poradit jak uvařit základní žloutkový krém, který sám používám. Snad není pro laika nesrozumitelné, když mu napíši, kolik má čeho přesně navážit, vše smíchat a uvařit? No uznejte. Pokud bych napsal uvařte si puding, tak mě stejně někdo opět napíše, že se mu to sráží a co to píšu, takže to stejně vyšlo na stejno. Žádný dobrý skutek, nezůstane nepotrestaný.Já sám dnes zjišťuji, že oni laice, kteří zde navštěvují poradnu mají mnohdy více odborných znalostí, než vyučení cukráři. Pokud není něco jasného, není nic lehčího, než napsat do poradny o doplňující informaci, vždyť o tom to je, nikdo se nemusí stydět, jak říkávala moje babička, učený z nebe nespadl. Jinak doufám, že tímto můžeme celou věc uzavřít a budeme se již opět věnovat cukrařině. S pozdravem Johny. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|