Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Pečení v silikonové formě - velikovoční beráne' |
Od: Johny |
Vloženo: 12.03.2008 21:33:01 |
Helenko zdravím! Asi vás bohužel zklamu, ale momentálně bydlím v Praze, původem jsem z Podkrokonoší. No pokud beránci stále praskají, co je zkusit nepéct na horkovzduch, ale klasickým pečením? Pokud to tedy vaše trouba umožňuje. Třeba u pečení vánoček mám odzkoušenou teplotu o 30°C nižší při pečení na horkovzduch, oproti klasickému pečení. Vůbec se však nedomnívám, že by beránek praskal kvůli tomu, že ho pečete v silikonové formě. Ještě se zeptám, jaké těsto používáte? Jde o piškot, nebo třeného beránka ...? |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|