Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Pečení v silikonové formě - velikovoční beráne'

Od: Johny

Vloženo: 12.03.2008 21:33:01

Helenko zdravím!
Asi vás bohužel zklamu, ale momentálně bydlím v Praze, původem jsem z Podkrokonoší.
No pokud beránci stále praskají, co je zkusit nepéct na horkovzduch, ale klasickým pečením? Pokud to tedy vaše trouba umožňuje. Třeba u pečení vánoček mám odzkoušenou teplotu o 30°C nižší při pečení na horkovzduch, oproti klasickému pečení.
Vůbec se však nedomnívám, že by beránek praskal kvůli tomu, že ho pečete v silikonové formě.
Ještě se zeptám, jaké těsto používáte? Jde o piškot, nebo třeného beránka ...?


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.