Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Piškotová roláda' |
Od: |
Vloženo: 19.03.2008 15:59:01 |
Roládová piškotová hmota se většinou dělá postupem, : šlehat celá vejce s cukrem. Buď se vejce s cukrem zahřejí na 45C v kastrolku, a pak vyšlehají, nebo se hmota nahřívá za šlehání. Dessiree má v receptu vodu, ta tam opravdu patří, dává se nakonec. pěna musí být pořádná, šlehat se musí dostatečně dlouho, mouka se vmísí lehce so dobře ušlehané pěny. Roláda se nesmí v troubě sušit, lépe upéct rychle na vyšší teplotu, samozřejmě na pečícím papíře. Karlos. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|