Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: muffin' |
Od: Karlos |
Vloženo: 23.03.2008 11:52:02 |
borůvky jsou nejlepší čerstvé, stejně jako maliny, nebo jahody. Ainsley Harriot doporučuje maliny a bílou čokoládu, věřím že to má něco do sebe. Když dávám borůvky tak jedině rozmražené, stejně jako u kynutého těsta i zde je nevýhodou zchlazení hmoty, při pečení to pak déle trvá než se propeče střed. Naposled jsem dělal muffins s povidly, mohu říct že neměly chybu, opravdu jakoukoliv zavařeninu je možné použít do mufinů, dobré jsou půlky zavařených meruněk, ananas nic moc, broskev bez chuti, dobré je nasekat nožem čokoládu na vaření a zamíchat přímo do hmoty. Já zkoušel směs polohrubé a hladké mouky, i polohrubou samotnou. Dospěl jsem k závěru že mi nejvíc chutnají s hladkou moukou. Ovšem ne 00 extra, s tou jsou takové fádní, světlé a málo aromatické. Karlos. |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|