Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: K2'

Od: Jana

Vloženo: 27.03.2008 18:29:41

Já jsem nikdy K2 neměla, minulý týden jsem potahovala svatební patrový dort a použila jsem na to potahovací fondán na věnečky smíchaný s obyčejným pravým marcipánem, bylo to bílé a bezvadně se s tím pracovalo, nic neteklo ani nevlhlo ani v chladnu, krém to sneslo bez problémů.
Válela jsem to na mletém cukru, ovšem dort pod to zásadně nepotírám marmeládou, ale bílým krémem. Jednou jsem použila tmavou marmeládu, na jednom místě se mi hmota protrhla a pak bylo celé okolí záplaty popatlané růžovou, marmeládu už nikdy.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.