Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Perník ala Pardubice....'

Od: Hav.

Vloženo: 02.04.2008 16:34:20

Podívejte se na téma PLNĚNÝ PERNÍK. Psala jsem tam recept, ale je dost drahý, tak pro domácí pečení. Mně se opravdu povedl, tak jak tam píšu, i když další příspěvek - odezva na tento recept není dobrá. Ráda se dozvím Váš názor či radu, jsem jen laik. Osobně si opravdu myslím, že mimo invertního cukru - šel by nahradit glukozou nebo fruktozou či vynechat ? - má velký vliv na perník i žitná mouka chlebová, nemluvím o celozrnné. Nesouhlasím s kategorickým sdělením, že se dává žitné mouky jen 5%. Možná ve velkovýrobě podle nějakých norem, ale proč to publikovat jako dogma. Naopak ve starších medových kuchařkách je běžně žitná mouka uváděna.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.