Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Perník ala Pardubice....' |
Od: Hav. |
Vloženo: 02.04.2008 16:34:20 |
Podívejte se na téma PLNĚNÝ PERNÍK. Psala jsem tam recept, ale je dost drahý, tak pro domácí pečení. Mně se opravdu povedl, tak jak tam píšu, i když další příspěvek - odezva na tento recept není dobrá. Ráda se dozvím Váš názor či radu, jsem jen laik. Osobně si opravdu myslím, že mimo invertního cukru - šel by nahradit glukozou nebo fruktozou či vynechat ? - má velký vliv na perník i žitná mouka chlebová, nemluvím o celozrnné. Nesouhlasím s kategorickým sdělením, že se dává žitné mouky jen 5%. Možná ve velkovýrobě podle nějakých norem, ale proč to publikovat jako dogma. Naopak ve starších medových kuchařkách je běžně žitná mouka uváděna. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|