Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kopečková zmrzlina'

Od: Stanislava

Vloženo: 06.04.2008 11:13:25

Ahoj, já mám Bravo a jde tam toho spousta. Ono záleží jaký typ stroje máš. Každopádně to je dle mého názoru špička. Moderní cukrárny v itálii a německu, kde jsem pracovala tak používají hlavně Bravo Trittico. Oni na tom dělají nejen zmrzku ale celou cukrárnu na tom mají postavenou. Dokonce jsem tam na Bravo vyráběla čokoládové bonbóny - Pralinky, pudingy, krémy. Stroj dokáže udělat i topingy, takže je nemusíte zbytečně kupovat. Nevím, jestli to tady někdo prodává, ale kdybych zařizovala já cukrárnu, tak jedině s tímto multistrojem.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.