Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kopečková zmrzlina' |
Od: Stanislava |
Vloženo: 06.04.2008 11:13:25 |
Ahoj, já mám Bravo a jde tam toho spousta. Ono záleží jaký typ stroje máš. Každopádně to je dle mého názoru špička. Moderní cukrárny v itálii a německu, kde jsem pracovala tak používají hlavně Bravo Trittico. Oni na tom dělají nejen zmrzku ale celou cukrárnu na tom mají postavenou. Dokonce jsem tam na Bravo vyráběla čokoládové bonbóny - Pralinky, pudingy, krémy. Stroj dokáže udělat i topingy, takže je nemusíte zbytečně kupovat. Nevím, jestli to tady někdo prodává, ale kdybych zařizovala já cukrárnu, tak jedině s tímto multistrojem. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|