Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: kritické body'

Od: Jana

Vloženo: 06.04.2008 20:30:50

Ahoj,vůbec nevím jak Ti to po netu vysvětlit.To snad ani nelze.Mám koupený pc program,kde jen dodávám výrobky,vyplňuji diagramy a postupy.Zrovna minulý týden jsem měla Čoi na kontrole krit.bodů a zase špatně,jelikož se to neustále mění(to mě unavuje).Tentokrát mi chyběli faktory nezaměnitelnosti surovin.Jakože někdo je alerg.na lískáče a já je dám místo vlašáků.Musím přesně dodržovat receptury,zadané u svých výrobků.A v žádném případě je nesmím ničím nahradit či zaměnit.To je další,,kolonka,,a další kritický bod.
Čoi zrovna narazila na marokánky,tak proto dávám příklad ořechů


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.