Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Snese se krém na dort s marcipánem?' |
Od: Jana |
Vloženo: 09.04.2008 20:03:34 |
Já používám k potažení dortů marcipán smíchaný s fondánem na polévání věnečků. Ovšem mám na mysli opravdový mandlový marcipán, ne náhražku ze sušeného mléka. Dá to trochu práce, než ze dvou tuhých hmot zpracuju rukama vláčnou "plastelínu", ale výborně se na cukru rozválí, je pěkně bílá a výborně se barví. Dort potírám bílým krémem, jednou jsem použila tmavou marmeládu pod svatební dort (to byl nápad!) a hmota se na jednom místě protrhla, záplatované místo bylo pořád zbarvené růžově. Tato hmota v ledničce i s krémem neudělá vůbec nic, je naprosto v pořádku i druhý den. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|