Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Marlenka' |
Od: Jana |
Vloženo: 23.04.2008 21:29:22 |
Právě jsem dokončila dort s karamelovým šlehačkovým krémem, napadlo mě, že by se dal dobře použít do medovníku neboli Marlenky. Místo tříhodinového vaření Salka stačilo rozpustit asi 20 - 30 dkg krystal. cukru na karamel, až byl hladký a tmavě hnědý, vlila jsem do něj hodně horkou neušlehanou šlehačku a nechala pobublat. Do druhého dne nechat v chladnu, pak přidat půlku nebo celé máslo a vyšlehat krásně hladký krém. Omlouvám se za svoje nadšení, asi takový krém kdekdo znáte, ale když on tak krásně voní a výborně chutná, a navíc mi to připadlo rychlé a jednoduché, že jsem vám to musela napsat. |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|