Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Marlenka'

Od: Jana

Vloženo: 23.04.2008 21:29:22

Právě jsem dokončila dort s karamelovým šlehačkovým krémem, napadlo mě, že by se dal dobře použít do medovníku neboli Marlenky. Místo tříhodinového vaření Salka stačilo rozpustit asi 20 - 30 dkg krystal. cukru na karamel, až byl hladký a tmavě hnědý, vlila jsem do něj hodně horkou neušlehanou šlehačku a nechala pobublat. Do druhého dne nechat v chladnu, pak přidat půlku nebo celé máslo a vyšlehat krásně hladký krém. Omlouvám se za svoje nadšení, asi takový krém kdekdo znáte, ale když on tak krásně voní a výborně chutná, a navíc mi to připadlo rychlé a jednoduché, že jsem vám to musela napsat.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.