Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Snese se krém na dort s marcipánem?' |
Od: Madelka |
Vloženo: 25.04.2008 11:31:44 |
Nejsem sice cukrarka, ale peceni dortu me bavi a par uz jich mam za sebou, tak moje zkusenosti:
pravy marcipan (kupovany) se mi temer "roztekal" na kremu
taky se marcipan nema rad se zelatinou - zacne se tez roztekat
marcipan (pouzila jsem opet pravy) muzu nechat v lednici jakkoli dlouho a nic se s nim nestane, jen casem ztuhne
zkousela jsem na zdobeni dortu pouzit misto praveho marcipanu hmotu K2 - i kdyz se mi lepila vic nez marcipan, mam ji radeji - lip se mi s ni pracuje a lepeni jde odstranit pouzitim potravinarskeho skrobu (osobne nezkouseno), taky vyjde K2 levneji nez kupovany pravy marcipan. K2 tuhne mnohem rychleji a behem nekolik dnu je tvrda jak kamen - takze jestli chcete, aby ozdoby z K2 byly k jidlu, chce to zdobit tesne pred darovanim dortu....
Preju hodne stesti vsem! |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|