Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Zivot bez cukrarny' |
Od: Soňa |
Vloženo: 28.04.2008 12:23:52 |
Dobrý den Nadio, dělám si rekvalifikační kurz na cukrářku a tam nás učili dělat pařížskou šlehačku následujícím způsobem: Na 1 kg šlehačky: smetana ke šlehání (min 33%) 0,98kg kakaový prášek 0,07kg krupicový cukr 0,1kg Smetana s cukrem a kakaem se nechá za stálého míchání přejít varem. Po částečném zchlazení se dá vychladit do lednice (5-6°C) do druhého dne a pak se vyšlehá. Při chlazení nesmí zmrznout, protože potom by se špatně šlehala. Hodně cukrářských úspěchů! Soňa
|
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|