Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: fondán na věnečky'

Od: jarek

Vloženo: 03.05.2008 7:42:50

fondán dáme do kastrůlku s vodou a nahříváme , ale nesmí pálit , nahříváme na teplotu lidského těla , rozmícháváme , pokaždé když začne pálit tak odstavíme vymícháváme dokud pálit nepřestane a dáme opět nahřívat . potom nařátý takový tekutý ochutíme rumovým aroma a máčíme věnečky . vždy když se nám fondánová poleva začne tuhnout tak dáme opět nahřát , ale ne přehřát . teplotu nejlépe vyzkoušíme když si fondánovou polevu dáme na rty .


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.