Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: K2 , modelovací čokolády , modelovací hmoty' |
Od: Soptík1 |
Vloženo: 21.05.2008 20:41:25 |
Já jsem dělala taky z čokolády a sirupu, obalila jsem tím dort a myslela jsem že bude vše super. Jenže když došlo na krájení, byla jsem zhrozená.nešlo to totiž vůbec uříznout - bylo to pružné a takové gumové, že to prpstě nešlo uříznout a jakjsem zatalčila na nůž celé mě to propadlo a stlačilo se to dolů, ten "plášť mi to celé stáhnul pod nožem...:-(
Ale zajímal by mě rozdíl mezi K2 a klasickým falešným marcipánem - jak chutná K2, nebo gum pasta? je to hodně sladké? a fondát? jak to chutná???? Něco bych zkusila pořídit koupit, ale aby mi to chutnalo..díky |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|