Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krémy ze šlehačky' |
Od: Jana |
Vloženo: 03.06.2008 20:06:27 |
Často dělám čokoládový krém - drze tomu říkám pařížský - tak, že v hrnci pomalu rozpustím jednu šlehačku s jednou čokoládou na vaření, až tam nejsou kousky. Když trochu vychladne, přidám do toho 2 másla, trochu pomalu rozšlehám a nechám do druhého dne v chladnu. Druhý den to trošku nahřeju, přidám trochu mletého cukru a třeba i kakao a vyšlehám hladký krém. Podobně dělám i karamelový krém - v hrnci rozpustím asi čtvrt kila krystal. cukru na hnědý hladký karamel, přiliju horkou neušlehanou šlehačku (po trochách, dost to vypění) a zase, až to trochu zchladne, přidám 2 másla a zamíchám, nechám do rána v chladnu, druhý den vyšlehám. |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|