Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: domácí zmrzlina'

Od: Karlos

Vloženo: 05.06.2008 7:51:10

Tohle by mě taky docela zajímalo, především vymíchání na vymraženém povrchu. Jak jsem slyšel, je možné nechat vymrazit nerez mísu v mrazáku a pak na drceném ledu vymíchat uvařenou, vychladlou zmrzlinovou hmotu. Kdysi jsem s tím trochu experimentoval a vím že to jde. Otázka je, jakou směs uvařit. Zdali použít žloutků, či vajec, nebo se snažit pouze o mléčno-smetanové směsi. Učili jsme se, že k zahušťování je dobrý pšeničný nebo kukuřičný škrob.
Nějaké recepty jsem viděl ale moc se mi teda nelíbily...echm. Docela by mě zajímalo jak připravit základní směs té nejvyšší domácí kvality....
Si vemte, že do takové supersměsi přimícháte mixované jahody, maliny nebo borůvky. Máte o vrcholný gurmánský zážitek postaráno.....ale zadarmo to není, to asi ne.....
Karlos.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle neděle 22. prosince 2024
svátek slaví Šimon, zítra Vlasta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.