Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: domácí zmrzlina'

Od: Mončík

Vloženo: 05.06.2008 22:13:47

12% smetanu svaříme s cukrem, po malých částech opatrně zamícháme do žloutků,prošleháme a převaříme.
Poměry bohužel nevím. Když je zjistím napíšu zde. Jinak lze také z mléka, tam kromě žloutků přijde krémový prášek (pudink).M.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle neděle 22. prosince 2024
svátek slaví Šimon, zítra Vlasta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.