Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do laskonek' |
Od: oloušek |
Vloženo: 19.06.2008 19:08:23 |
Ano souhlasím s tím že v cukrařině se používá tzv.suchý upotřebitelný odpad (drobečky) a nebo měkký upotřebitelný odpad (Odřezky), ale ten by se měl vyskytovat jen ve výrobcích k tomu určených jako jsou punčové hrudky, svěženky a náplně z punčoviny. Dávat drobečky do lakonkového krému mi pripadá jako prznění cukrařiny. Toto nemá s kvalitní cukrařinou nic společného. Co se týká punčových výrobků, je to sice cukrářský odpad, ale i ten musí splňovat přísné mikrobiologické požadavky, takže pokud si někdo myslí že do zákusku může hodit to co najde na dílně je na velkém omylu. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|