Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Žloutkový krém' |
Od: Karlos |
Vloženo: 30.07.2008 11:45:32 |
Takže do větrníků se dává žloutková šlehačka. Je to ušlehaná smetana lehce spojená(smíchaná) s propasírovaným a vyšlehaným pudinkem 1:1 Naproti tomu do věnečků se dává žloutkový krém základní ochucený rumem nebo r. trestí, což je rozšlehaný pudink s cukrem a máslem. Poměr pudinku a másla je tušim 1:0,2 ale sto pro to nevim. Možná je to zbytečné ale chtěl bych zde připomenout, že na klasický vanilkový pudink je třeba dát poloviční množství tekutiny(mléka) proti množství doporučeném výrobcem, jinak je moc řídký. Takto udělaný pudink je pak jako z cukrárny, a krémy jsou s ním jenda báseň. Karel.
|
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|