Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Mraky,bouřka - bílkový krém' |
Od: Jana |
Vloženo: 23.08.2008 19:04:56 |
Konečně návod přesně pro mě - vždycky jsem zhavarovala na takových detailech, které skoro nikdo neřekne, např. že hodně uvařený roztok můžu stáhnout z plotny, když bílky ještě nějsou ušlehané. Já jsem si vždycky myslela, že tím se jeho teplota sníží a bude to špatně. Jenom Karlosi prosím vás co mám dělat v opačném případě, když jsou bílky s cukrem už dobře ušlehané a cukerný rozvar ještě nedělá ty správné bubliny? Mám dojem, že nejde jenom tak přestat šlehat a čekat na rozvar, mám třeba snížit otáčky? Povzbudilo mě, jak píšete, že bílky s cukrem nejdou přešlehat, já jsem se dočetla v učebnici technologie, že běda běda, přešlehané bílky způsobují, že hotový krém teče, ale nikde tam není, jestli budou přešlehané i s cukrem. Samozřejmě taky začínám šlehat, až rozvar pořádně vaří. Asi se ptám dost hloupě, ale věřte, že s tímto krémem bojuju pár let, dneska kupodivu se docela povedl, nic neteče, pravda ovšem je, že rozvar už začínal žloutnout....., není to žádná sranda. Děkuji předem za radu. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|