Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do větrníků' |
Od: karlos |
Vloženo: 01.09.2008 8:16:52 |
náplně jsou dvě. Nejprve se stříkne ta žloutková, na to se pak stříkne pytlem a řezanou trubicou ta karamelová. Obvykle zhruba ve stejném množství. S fondánovou polevou je to tak, že na větrníky se těžko udělá nějaká náhražka, která by mohla fungovat. Lépe je si fondán vyrobit, nebo koupit hotový. Výroba již dnes není zas takový problém. Glukózu koupíte snadno v supermarketu pod názvem glukopur. V originále je sice škrobový sirup, ten však obsahuje převážně glukózu. S glukopurem to jde výborně, lze tak vyrobit plnohodnotný fondán. Glukózy se dává 20% na cukr řepný, dává se do roztoku až po překročení 115°C, v podstatě se v něm jen rozvaří.... Karel.
|
|
|
|
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|