Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: ceny cukroví'

Od: oloušek

Vloženo: 01.09.2008 10:04:26

jaká je ztráta to se nedá takto snadno říct. Záleží na tom z jakých surovin si uděláte jaký polotovar, každý korpus má jiná stráty v pečení( linecké, korpus laskonka), záleží taky na tom zda ten polotovar budete ještě plnit či nikoliv, a také na tom jak velkou výrobní dávku budete dělat. Čím menší výrobní dávka, tím větší ztráty výrobní. Ztráty pečením jsou opravdu u každého pečeného polotovaru jiné.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.