Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Čokoláda na bonbóny'

Od: Johny

Vloženo: 01.09.2008 18:52:12

Je důležité zde připomenout, že pokud připravujeme čokoládové bonbónky ve formě, musí být tato forma naprosto čistá!!! - z toho důvodu formu vyleštíme před vyléváním např. smotkem vaty, ale dáváme pozor, aby nám ve formě nezůstali "chloupky".
Musím přiznat, že z tabulkové čokolády Lindt jsem bonbóny nikdy nezkoušel, otázkou je, zda je tato tabulková čokoláda na výrobu belgických pralinek vůbec vhodná? Možná že to bude právě ten problém, proč pralinky nejdou z formy vyklepnout.
Jak bonbóny dostat ven a nepoškrábat formu mě vůbec nenapadá, pokud bude nejhůř, pak nezbyde nez vymýt bonbóny horkou vodou.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.