Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Čokoláda na bonbóny' |
Od: Johny |
Vloženo: 01.09.2008 18:52:12 |
Je důležité zde připomenout, že pokud připravujeme čokoládové bonbónky ve formě, musí být tato forma naprosto čistá!!! - z toho důvodu formu vyleštíme před vyléváním např. smotkem vaty, ale dáváme pozor, aby nám ve formě nezůstali "chloupky". Musím přiznat, že z tabulkové čokolády Lindt jsem bonbóny nikdy nezkoušel, otázkou je, zda je tato tabulková čokoláda na výrobu belgických pralinek vůbec vhodná? Možná že to bude právě ten problém, proč pralinky nejdou z formy vyklepnout. Jak bonbóny dostat ven a nepoškrábat formu mě vůbec nenapadá, pokud bude nejhůř, pak nezbyde nez vymýt bonbóny horkou vodou. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|