Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do větrníků'

Od: andy

Vloženo: 01.09.2008 22:34:33

Aha tak já nejdřív pevně vyšlehala tu 33%ní smetanu a pak šlehala i s karamelem, on sice v lednici ztuhnul,ale jakmile jsem to promíchla,tak mi přišlo,že je opět tekutý a že to udělá neplechu...Tak to ještě vyzkouším takhle. Joa a hnědé jak h... to rozhodně nebylo:-))) Žloutkový jsem udělala jak píšete,ten hezky ztuhnul díky pudinku,tam problém nebyl. Moc moc děkuji


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.