Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do větrníků'

Od: Hav

Vloženo: 03.09.2008 8:50:03

Poněkud mě překvapuje styl zamíchat pudink do šlehačky. Běžně je v kuchařkách uváděn ten postup, že se do propasírovaného pudinku metlou opatrně postupně zatřepe šlehačka. V domácích podmínkách to mám odzkoušené a je to bez problémů. Neumím si představit jak tužší pudink rozptýlím v lehké šlehačce.
Opravdu lze bez problémů rozmíchat těžší složku v té lehčí, myslela jsem, že se to dělá přesně naopak.
Prosím Vás všechny znalé a kompetentní, můžete se k tomu vyjádřit ?

Ještě k % tuku ke šlehačce. Lze smetanu s 31 % tuku považovat opravdu za šlehačku, když je v knížkách uváděn minimální obsah tuku 33 % ?
Odobně bych považovala za optimální, kdyby byla vyráběna šlehačka s 35 % tuku. Čekám na Vaše názory a zkušenosti.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.