Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do větrníků' |
Od: Hav |
Vloženo: 03.09.2008 8:50:03 |
Poněkud mě překvapuje styl zamíchat pudink do šlehačky. Běžně je v kuchařkách uváděn ten postup, že se do propasírovaného pudinku metlou opatrně postupně zatřepe šlehačka. V domácích podmínkách to mám odzkoušené a je to bez problémů. Neumím si představit jak tužší pudink rozptýlím v lehké šlehačce. Opravdu lze bez problémů rozmíchat těžší složku v té lehčí, myslela jsem, že se to dělá přesně naopak. Prosím Vás všechny znalé a kompetentní, můžete se k tomu vyjádřit ?
Ještě k % tuku ke šlehačce. Lze smetanu s 31 % tuku považovat opravdu za šlehačku, když je v knížkách uváděn minimální obsah tuku 33 % ? Odobně bych považovala za optimální, kdyby byla vyráběna šlehačka s 35 % tuku. Čekám na Vaše názory a zkušenosti. |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|