Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do větrníků'

Od: Karlos

Vloženo: 03.09.2008 15:23:43

Taky mě mrzí, že je té 33% méně, ale dá se sehnat, teda ještě nedávno jsem ji viděl. Na všem se šetří.
Pokud jde o žloutkovou šlehačku, tak jsem vždy vyklopil doma propasírovaný, v cukrárně prošlehaný pudink z kotle přímo do šlehačky a na pomalý chod jsem to obvykle jen jakoby metlou promíchal (spec. mašina)., pak jsem to domíchal ručně s kartou. Toto byla ale rostlinná šlehačka která je velmi stabilní, s domácí bych to jen lehce promíchal stěrkou či kartičkou.....toť vše. Postup známý u šlehaných hmot, kdy se část bílků nejprve rozmíchá ve žloutcích než se tyto žloutky natvrdo smísí s bílky, je asi také možno použít.:-) ale nevim proč...asi bych to nedělal. Na větrníky bych se rozhodně snažil sehnat 33% klasiku, čerstvou, nebo prubnout tu trvanlivou z krabiček......ale ta chuť to pak prostě není....bohužel.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.