Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do větrníků' |
Od: Karlos |
Vloženo: 03.09.2008 15:23:43 |
Taky mě mrzí, že je té 33% méně, ale dá se sehnat, teda ještě nedávno jsem ji viděl. Na všem se šetří. Pokud jde o žloutkovou šlehačku, tak jsem vždy vyklopil doma propasírovaný, v cukrárně prošlehaný pudink z kotle přímo do šlehačky a na pomalý chod jsem to obvykle jen jakoby metlou promíchal (spec. mašina)., pak jsem to domíchal ručně s kartou. Toto byla ale rostlinná šlehačka která je velmi stabilní, s domácí bych to jen lehce promíchal stěrkou či kartičkou.....toť vše. Postup známý u šlehaných hmot, kdy se část bílků nejprve rozmíchá ve žloutcích než se tyto žloutky natvrdo smísí s bílky, je asi také možno použít.:-) ale nevim proč...asi bych to nedělal. Na větrníky bych se rozhodně snažil sehnat 33% klasiku, čerstvou, nebo prubnout tu trvanlivou z krabiček......ale ta chuť to pak prostě není....bohužel. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|