Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Čokoláda na bonbóny' |
Od: |
Vloženo: 03.09.2008 15:56:15 |
Snad byste nemusela všechnu čokoládu kterou máte ve formě přímo vymýt horkou vodou. Pokud oželíte krásu a tvar bonbonů, tak můžete zkusit ponořit spodní část formy do teplé vody - čokoláda taje při cca 32°C. Natáté bonbóny by mohly jít vykutálet (vytlačit tlakem na jednu stranu tak, aby z druhé strany bonbon povylezl a dal se zachytit či napíchnout bez poškození formy) z formy pomocí prstů. Krásné nebudou ale sníst by se daly. Matně tuším, že by se forma neměla mýt saponátem. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|