Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Čokoláda na bonbóny'

Od:

Vloženo: 03.09.2008 15:56:15

Snad byste nemusela všechnu čokoládu kterou máte ve formě přímo vymýt horkou vodou. Pokud oželíte krásu a tvar bonbonů, tak můžete zkusit ponořit spodní část formy do teplé vody - čokoláda taje při cca 32°C. Natáté bonbóny by mohly jít vykutálet (vytlačit tlakem na jednu stranu tak, aby z druhé strany bonbon povylezl a dal se zachytit či napíchnout bez poškození formy) z formy pomocí prstů. Krásné nebudou ale sníst by se daly.
Matně tuším, že by se forma neměla mýt saponátem.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.