Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Čokoláda na bonbóny'

Od: Panenka čoko

Vloženo: 12.09.2008 13:56:13

Vážený Johny, nebudu polemizovat o vhodnosti té čokolády na výrobu belgických pralinek - to je jedna otázka, ale vhodnost této čokolády odlévat do forem je otázka druhá - jak si myslíte že tu tabulku čokolády udělali? Já problém vidím v technologii výroby. Čokoládu je třeba vytemperovat, zchladit a nechat dozrát. Při správném postupu čokoláda sama od formy odskočí.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.