Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Cukroví' |
Od: zivnostník |
Vloženo: 20.11.2008 17:05:07 |
Nedá mi to,abych nereagovala na váš názor.Tady u tohoto způsobu pečení "bokem"nikomu nezávidím,že se přivydělá nebo opravdu má pečení jako zálibu.Ale kdo vám u mnoha lidí zaručí opravdu zdravotní nezávadnost potravin a hotových výrobků?Myslím si,že tomu,komu se někdy "poštěstilo"pracovat oficiálně v cukrařině,ví o čem píši.Nároky jsou opravdu čím dál větší,já pracuji v potravinářské výrobě již 17 let a vím dobře co jeto potravinářská inspekce.Sama jsem měla "čest se setkat s jednou soukromou pekařkou,která si přivydělává k důchodu doma,a to s cukrovím na svadbu dcery.Cukroví bylo super,bez chyby,dorty krásné,ale pochybuji o tom,že paní odpvídaly podmínky na skladování jak surovin,tak i hotových výrobku,hlavně co se týká teploty.A když čtu,že lidi pečou z mrazeného másla ap.Chtěla bych vidět,která by prošla kontrolou,když při potrav.výrobě musíte zapisovat i čísla šarže materiálu,z kterého děláte,sledovat doby trv.zajištovat rozbory,atd.Kdo podniká v tomto oboru,zná.Pak bych chtěla vidět,komu by to vynášelo za ty nízké ceny,kdyby musel vše platit.Nejsem proti domácí výrobě a tomu,že má měkdo takového koníčka.Ale v takovém množství co tu čtu,si nedovedu představit,jak je vše zajištěno.Nikdo vám výdělek "bokem nezávidí,zvláště ne ten,kdo ví,co taková práce obnáší,mějte i víc,nejsem pro to prodávat "kvalitní"zboží za levno.Ale mělo by být zaručeno,že je opravdu kvalitní a nezávadné.Rozumím paní,co psala,že je to nezákonné.Snad by se víc hodilo použít jiného slova,aby to vystihla líp.Nemyslíte? |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|