Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Cukroví' |
Od: Blanka Kubištová |
Vloženo: 26.11.2008 11:04:06 |
K vašemu příspěvku bych chtěla něco dodat, mám potravinářskou školu a v každém případě souhlasím, že potraviny musí být nezávadné. Nesouhlasím však s vámi, když píšete že by jste chtěla vidět, kdo by prošel kontrolou. Je snad samozřejmností, že pečivo musí být hlavně na hladné a suchém místě, toť vše paní. To, že musíte zapisovat č.šarže materiálu je asi důvod proč říkáte nesmysly.Škoda že nezapisujete, kolik mají dnes pekařské suroviny E a jiné chemie, které naše babičky ani neznaly a to je důvod proč česká republika je na 1.místě v rakovině tlustého střeva. Pošlete na rozbory např. vepřové konzervy, dlouhou dobu se tím zabývám a takových závadných výrobků je cca 85%. Takže domácí pečivo je proti tomuto vysoce ekologické a nezávadné. Určitě ho žádná domácí pekařka, cukrářka neskladuje i s čokoládou doma pod postelí.Možná vám spíš vadí, že z té práce v zaměstnání jste natolik unavená, že již nejste schopna privátně nic napéct. Trochu z vás - promiňte- mluví asi závist. Přeji všem kuchařkám pevné zdraví a jen tak dále. |
|
|
|
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|