Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Dětské piškoty' |
Od: |
Vloženo: 27.01.2009 8:21:39 |
Na jedno vejce 3 deka cukru a 4 deka mouky. Postup je klasika s oddělenými bílky a žloutky. U cukrářských piškotů je finta v závěrečném sypání cukrem moučkou před vložením do trouby. Ten udělá jejich typický povrch.
Kalsické piškoty teda netušim ale rozhodně nejsou tak chutné. Mají jemnější póry a jsou dělaný mašinama ve velkém, takže asi šlehaj vaječnou melanž. Hmota je evidentně více roztékavá, protože jsou nizoučké. Asi to bude kontinuální výroba.
Karlos.
|
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|