Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Dětské piškoty'

Od:

Vloženo: 27.01.2009 8:21:39

Na jedno vejce 3 deka cukru a 4 deka mouky. Postup je klasika s oddělenými bílky a žloutky. U cukrářských piškotů je finta v závěrečném sypání cukrem moučkou před vložením do trouby. Ten udělá jejich typický povrch.

Kalsické piškoty teda netušim ale rozhodně nejsou tak chutné. Mají jemnější póry a jsou dělaný mašinama ve velkém, takže asi šlehaj vaječnou melanž. Hmota je evidentně více roztékavá, protože jsou nizoučké. Asi to bude kontinuální výroba.

Karlos.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.