Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do laskonek' |
Od: Helena |
Vloženo: 04.02.2009 8:56:23 |
Lenko, pokud vás cukrařina baví, chce to hodně číst a hodně zkoušet. Sbírat recepty a zkoušet, zkoušet. Na Václavském náměstí v jedné z největší prodejně knih v suterénu najdete odborné cukrářské knihy, receptury. Taktéž jsou i v Praze v prodejně Fiala (reklama vlevo). Receptury si můžete vypůjčit i v knihovně (já je měla dokonce z vědecké knihovny). Když přemýšlíte o rekvalifikaci, tak se zamyslete nad tím, kde jí budete dělat. Nemá cenu jít na praxi do hotelu, tam se nenaučíte nic. Mnohem lepší je praxe přímo v cukrářské výrobně. Ale pokud vás cukrařina baví, tak rekvalifikace opravdu stojí za to, i když se za ní platí. Ale co by člověk pro svého koníčka neudělal? :-) Taky hodně brouzdejte na internetu, hledejte cukrářské kurzy, bývají i různé výstavy, soutěže, v Praze se každou chvílí něco děje. Ještě podotknu, chce to trpělivost, určitě ze začátku to nebude ono, ale zkoušením a hlavně snahou jít za svým cílem budete určitě časem spokojená nejen vy, ale i vaše okolí, kterým budete něco sladkého tvořit. Mnoho štěstí přeju. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|