Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do laskonek'

Od: Helena

Vloženo: 04.02.2009 8:56:23

Lenko, pokud vás cukrařina baví, chce to hodně číst a hodně zkoušet. Sbírat recepty a zkoušet, zkoušet. Na Václavském náměstí v jedné z největší prodejně knih v suterénu najdete odborné cukrářské knihy, receptury. Taktéž jsou i v Praze v prodejně Fiala (reklama vlevo). Receptury si můžete vypůjčit i v knihovně (já je měla dokonce z vědecké knihovny). Když přemýšlíte o rekvalifikaci, tak se zamyslete nad tím, kde jí budete dělat. Nemá cenu jít na praxi do hotelu, tam se nenaučíte nic. Mnohem lepší je praxe přímo v cukrářské výrobně. Ale pokud vás cukrařina baví, tak rekvalifikace opravdu stojí za to, i když se za ní platí. Ale co by člověk pro svého koníčka neudělal? :-)
Taky hodně brouzdejte na internetu, hledejte cukrářské kurzy, bývají i různé výstavy, soutěže, v Praze se každou chvílí něco děje.
Ještě podotknu, chce to trpělivost, určitě ze začátku to nebude ono, ale zkoušením a hlavně snahou jít za svým cílem budete určitě časem spokojená nejen vy, ale i vaše okolí, kterým budete něco sladkého tvořit. Mnoho štěstí přeju.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.