Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: K2 , modelovací čokolády , modelovací hmoty' |
Od: Hav |
Vloženo: 09.02.2009 15:11:40 |
ještě se vrátím k modelovací čokoládě. Všude, kde jsem na recept narazila tak uváděli, že je třeba použít kvalitní čokoládu, nejméně 60% kakaové hmoty. Čokoládu na vaření nebo dokonce polevu prodávanou v pytlíčkách bych nedoporučovala, protože obsahuje mnoho rostlinného tuku, který se pak může chovat jinak než kakaové máslo a kakaová hmota obsažená v kvalitní čokoládě. Totéž se týká i kvality bílé čokolády. |
|
|
|
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|