Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: K2 , modelovací čokolády , modelovací hmoty'

Od: Hav

Vloženo: 09.02.2009 15:11:40

ještě se vrátím k modelovací čokoládě. Všude, kde jsem na recept narazila tak uváděli, že je třeba použít kvalitní čokoládu, nejméně 60% kakaové hmoty. Čokoládu na vaření nebo dokonce polevu prodávanou v pytlíčkách bych nedoporučovala, protože obsahuje mnoho rostlinného tuku, který se pak může chovat jinak než kakaové máslo a kakaová hmota obsažená v kvalitní čokoládě.
Totéž se týká i kvality bílé čokolády.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.