Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: jádrovka - banánek'

Od: Marie

Vloženo: 16.02.2009 18:09:39

krém nastříkáte a necháte pořádně vychladit a pak vezmete do ruky a tu krémovou část ponoříte do čokol.polevy,trochu prochladlé,někdo polévá lžičkou nebo
nanáší štětcem,ale mně se osvědčil tento způsob,chvíli družím kousek ve svislé poloze nad polevou aby přebytečná poleva odkapala zpět do nádoby.Nechte ztuhnout v místnosti a pak do lednici,stačí jen trochu zatuhnout,kousky se musí udržovat v chladu,ale to už asi radím zbytečně.Jo ještě k těm upečeným tvarům,obvykle
ztvrdnou,dělám si je dopředu,aby se trochu rozležely,ale
taky je v troubě nenechávám péct do tvrda,obvykle jeden kousek obrátím a podívám jestli je ze spodu upečený a podle toho bud' ještě peču nebo vyndám.
Klidně ještě písněte.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.