Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: jádrovka - banánek' |
Od: Marie |
Vloženo: 16.02.2009 18:09:39 |
krém nastříkáte a necháte pořádně vychladit a pak vezmete do ruky a tu krémovou část ponoříte do čokol.polevy,trochu prochladlé,někdo polévá lžičkou nebo nanáší štětcem,ale mně se osvědčil tento způsob,chvíli družím kousek ve svislé poloze nad polevou aby přebytečná poleva odkapala zpět do nádoby.Nechte ztuhnout v místnosti a pak do lednici,stačí jen trochu zatuhnout,kousky se musí udržovat v chladu,ale to už asi radím zbytečně.Jo ještě k těm upečeným tvarům,obvykle ztvrdnou,dělám si je dopředu,aby se trochu rozležely,ale taky je v troubě nenechávám péct do tvrda,obvykle jeden kousek obrátím a podívám jestli je ze spodu upečený a podle toho bud' ještě peču nebo vyndám. Klidně ještě písněte. |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|