Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: barevné pláty' |
Od: Johny |
Vloženo: 25.02.2009 19:07:12 |
Dášo, opravdu je nejlepší použít na pečení silikonovou nebo teflonovou podložku, obávám se, ze z papíru vám to půjde špatně sundat a když už se vám to povede, bude to otrhané (bude to vypadat jak vy říkáte škaredě). Zde je receptura, opět bude bohužel nutný přepočet pro domácí pečení:
Marcipánový plát - 1 ks - pro výrobnu
0,170 kg vejce, 0,250 kg marcipán na pečení, 0,110 kg bílky, 0,020 kg cukr krupice, 0,025 kg rozpuštěné máslo, 0,030 kg mouka hladká
- vejce s marcipánem na pečení vyšleháme do husté pěny a na konci šlehání opatrně vmícháme rozpuštěné máslo - bílky s cukrem si vyšleháme do pevného, nepřešlehaného sněhu - obě hmoty lehce spojíme a vmícháme prosátou hladkou mouku
- ihned tvarujeme a pečeme
- pečení je stejné jako u plátů
|
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|