Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: medovník'

Od: Jana

Vloženo: 06.03.2009 18:19:21

Už jsem to tady někde psala. Nasypete asi hrnek krystal. cukru do suchého hrnce a rozpustíte na karamel. Když je hladký, tmavý a bez hrudek, opatrně a po trochách do něj vlijete vařící nebo aspoň horkou šlehačku (mně se osvědčilo i mléko v nouzi nejvyšší) a chvilku mícháte. Pozor, hodně to začne pěnit, nelijte všechno najednou a použijte delší vařečku. Té smetany stačí čtvrtlitrový hrnek. Necháte vychladnout asi půl hodiny, do teplého dáte 2 nebo 3 másla a vyšleháte krásný krém. Díly medovníku se potírají jenom tímto krémem, je dobré je ještě před potíráním provlhčit slazenou kávou.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.