Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: medovník' |
Od: Jana |
Vloženo: 06.03.2009 18:19:21 |
Už jsem to tady někde psala. Nasypete asi hrnek krystal. cukru do suchého hrnce a rozpustíte na karamel. Když je hladký, tmavý a bez hrudek, opatrně a po trochách do něj vlijete vařící nebo aspoň horkou šlehačku (mně se osvědčilo i mléko v nouzi nejvyšší) a chvilku mícháte. Pozor, hodně to začne pěnit, nelijte všechno najednou a použijte delší vařečku. Té smetany stačí čtvrtlitrový hrnek. Necháte vychladnout asi půl hodiny, do teplého dáte 2 nebo 3 másla a vyšleháte krásný krém. Díly medovníku se potírají jenom tímto krémem, je dobré je ještě před potíráním provlhčit slazenou kávou. |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|