Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: modelovací karamel'

Od: Johny

Vloženo: 07.03.2009 10:58:00

Dobrý den!

Máte pravdu výrobky z karamelu vypadají úchvatně. Pro přípravu karamelu jsou dvě cesty - je to cesta klasická, kdy se svaří cukr na přesnou teplotu, a pak se s ním dále pracuje pod lampou s infra žárovkou. Druhou cestou je použití polotovaru, který se pouze rozpustí v kastrolku a dále se opět pracuje pod lampou. Není to práce vůbec jednoduchá, při učení má leckdo na rukou nejeden puchýř. Doporučuji absolvovat kurz na přípravu a modelování z karamelu, kde se vše naučíte.

S pozdravem Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.