Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Vysušené moučníky' |
Od: Johny |
Vloženo: 26.03.2009 21:05:16 |
Tak co se týče kynutého těsta - močníků, zkuste porovnat různé receptury co se týče obsahu tuku v jednotlivých recepturách. Do správných receptur údajně naše babičky dávávali tři druhy tuku - olej, máslo, sádlo. Když dort při pečení vyběhne a má čepici, znamená to, že bylo uprostřed více hmoty než na okrajích. Nebuďte smutná, to se stává běžně i nám profíkům. Po upečení vršek dortu poprášíme moukou a otočíme ho na plech vyložený papírem. "Čepice" se částečně srovná, pokud to nepomůže, čepici zkrátka zkrojte.
S pozdravem Johny |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|