Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Co se žloutky?'

Od: elza

Vloženo: 30.03.2009 19:03:23

No vždytˇano,maizena je kukuřičny škrob ,a bílé barvy!zkuste to!vždytˇpudingové prášky nejsou také nic jiného,jen jsou přibarvované a dochucované.
Pokud dáte samotný kukuřičný škrob(maizenu) na vaření místo (pudingového prášku-puding vanilka a nebo krémový prášek)) uvaříte základní krém bílé barvy.S tím máslem je to sice pravda (že je mírně nažloutlé),ale myslím si ,že to nebude až tak žluté(jako když dáváte klasický základní žloutkový krém,který je jen připravovaný z vanilkového pudingového prášku,který je přibarvován žlutou barvou)vyzkoušejte.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.