Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: ' |
Od: Johny |
Vloženo: 02.04.2009 22:55:13 |
Zdravím Helenko, děkuji za pochvalu, přiznávám, že se červenám :-), ne teď vážně, jen se snažím malinko pomoci té naší cukrařině. Pokud vím, nebo mohu radu vyhledat rád pomohu, samozřejmě jsou určité věci a receptury, které jsou tzv. cukrářovo "know how" a tyto věci jsou cukrářovo malé tajemství. Jinak na dorty používám poměr na ganache tento - 0,820 g smetany ke šlehání, 0,550 g opravdu kvalitní tmavé čokolády. Upozorňuji, že se jedná o poměrně tuhý ganache. Takže kdo chce ganache měkčí, musí ubrat čokoládu.
Ještě jednou děkuji, s pozdravem Johny.
|
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|