Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Sachr dort'

Od: Johny

Vloženo: 08.04.2009 23:29:58

Receptura na "český" Sachr -

receptura je na 10 ks cca 600 g korpusů -

1,800 cukr krupice, 0,700 kg mouka hladká pšeničná, 0,300 g hrubá mouka pšeničná, 1,800 kg bílky, 1,000 kg žloutky, 0,750 kg oleje (máslo - rozpuštěné - zchladlé!), 0,500 kg kvalitní tmavý kakaový prášek

- smícháme oba druhy mouky a kakaový prášek - společně prosejeme

- žloutky vyšleháme s 1/3 celkového množství cukru krupice do husté pěny, tenkým praménkem zalijeme olej a krátce zašleháme

- bílky se zbylými 2/3 cukru vyšleháme do tuhého, ale ne přešlehaného sněhu

- žloutky zlehčíme malým množstvím bílkového sněhu a poté zamícháme zbytek

- opatrně vmícháme prosátou směs kakaového prášku a mouky

- plníme do připravených forem a ihned pečeme


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.